Glad!

Idag är jag glad:) Inatt kom min basseman hem till mig:) Han ligger dock och sover nu, då han hart jobbat natt, men om ett tag ska jag väcka honom! Har skrivit klart min examinationsuppgift, KLOK-uppgift samt gruppuppgift, så nu kan jag vara ledig fram tills på måndag, då ny kurs startar. Idag ska jag och Basse mysa, kanske ta en sväng på stan och en sväng till skolan, för att lämna in alla arbeten;) En sak jag ogillar skarpt är ombyggnationen som sker utanför mitt fönster. Igår höll dem på till typ 12 på kvällen och i morse startade dem vid halv 7, 7. kan dem inte hålla sig till vad som är sagt, vilket är att dem ska sluta vid kl. 6. Ikväll åker jag till Örebro!!:) Längtar:) Ska försöka gå till bibblan imorrn och låna lite kurslitteratur, hoppas dem har det mesta:P Nu ska jag försöka få liv i min gubbe! I måndags bjöd mamma mig på grekiska kolgrillen, så tänkte visa en bild:P:P i brist på saker att göra, ni får även se en bild på min sovande gubbe^^

ses


Gyros, mumma:)

en sovande lortig skäggubbe!

bättre idag!

Mår bättre idag, inte alls deppig, utan glad. I morse kom det en elektriker eller vad han nu var och fixade mitt element som har spottat ut värme ett x-antal dagar, även fast det har stått på 0. Visste inte att han skull ekomma idag, så jag fick lov att öppna dörren med en stor handduk på huvudetXD hade precis tagit en dusch. Det var ju tur att jag hunnit klä på mig iaf^^ Var till skolan från kvart över 9- 13 och skrev tsm med mina gruppmedlemmar klart gruppexaminationen! GROOL! Nu sitter jag här och försöker skriva klart min individuella axaminationsuppgift och jag tkr det går bra, är snart klar! hinner jag klart idag är jag ledig tills på måndag vilket är väldigt GROOL!!!! På torsdag kmr basse hit en sväng, vilket blir mys, men han kan dock bara stanna tills typ 9, då han fortfarande jobbar natt.. nu ska jag fortsätta skriva.. lägger in lite bilder från helgen oxå:)

ses


alva

syster och Aidan (systerson)

jag och alvis

alva kan du inte posa- okej;)

Ingen kulig dag!

Helgen har vart underbar tsm med Kristin, Aidan, Lovisa, Alva, Thomas, mor, Far, Darren och min Sebastian! fick höra roliga nyheter från kristin och co, och jag hann även säga hej till Elon i helgen<3 Idag är en tuff dag. Har en klump i bröstet :( Kristin och co åkte hem till UK och jag till Västerås. Saknar alla redan!! har vart så mysigt att ha alla omkring sig, men nu sitter man här ensam. har vart i skolan hela dagen och skrivit grupparbete, vi är nästan klara. Men inte känns klumpen ngt mindre för det och inte blire bättre av att man lyssnar på musik jag förknippar med min kärlek. Nu ska jag keka ngt. Mamma har lovat bjuda mig på grekiska kolgrillen, får se om man kan känna sig lite gladare...

ses


Jalla Java

jag har hittat ett alternativ till kaffe som jag tkr är gott:) lite vuxenpoäng till mig:D:D drycken heter Jalla Java.


2,5 dl mjölk
2tsk gevalia snabbkaffe
2tsk oboy

blanda dessa och värm i mikron:) mumma:D

nu ska jag skriva kklart min klok uppgift, steka fattiga riddare, diska och packa


ses

Onsdag

Idag har jag vart på KLOK föreläsning, där mn får lära sig dels om studieteknik och lite annat. den ger dessutom extra högskolepoäng så det är ju ett +. Har nästan skrivit klart min examiationsuppgift, så jag klappar mig själv på axeln och tar en liten chokladbit. Den ska vara klar den 4 oktober, så jag kmr ha mkt tid att läsa igenom och ändra:) imorrn ska jag till eskilstuna på föreläsning. det ska blli kuligt;) nu ska jag städa och sen kolla på idol.

ses


soet

dagens och gårdagens middag:) pasta med pastasås och grönsaker

kalas och mys!

helgen blev massa mys. fredagen spenderades med basseman, lördag kalas för alva och söndagen med mor,far, familjen call och Basse. här kmr bilder:)


moi

igår (19/9) hade jag och basse vart tsm 1 år och 5 månader<3

thehee


tindeli

ava caj!


Nattjobb

Basse jobbar natt, så jag ligger här i hans säng och kollar på hans bilder i hans dator^^ hoppas han inte blir arg^^ Som jag nämnde jobbar han natt och kmr inte hem förrän vid 3-4 ngn gång i morgon bitti. Hade tråkigt, så bestämde mig för att titta på hans bilder och kanske sno ngra som jag har tänkt lägga upp här bara för att^^:)
en present jag gav till basse en dag jag kände mig romantisk^^
en bild från första ggn jag sov hos min basse, det kändes pirrigt kmr jag håg:)
en bild från första ggn basse sov hos mig:) jag har ingen näsa^^
sommaren 09 i Lindesberg
En av basses alla egobilder^^ (en lite ynge basse)
En basse och en alva
och sist men inte minst en bild på min lilla sockertopp
Imorrn (lördag) ska vi föresten på kalas hos denna godbit. Ska fira henne i förskott för hon fyller 2 den 21 september, och då har jag även haft mitt körkort i ett år (carebox för er).
nu ska jag sova
ses!

10.35

Idag är det onsdag och jag känner mig glad. Vid 12 kmr Jennie till Västerås, för hon och Matilda ska på ngn fotogrejj, så om jag har tur hinner jag träffa henne i en halvtimma!! Vid 13.15 har jag semenarie, vilket är mindre kul, men vi ska vara i lite större grupper, så det blir nog inte så farligt^^ Ikväll vid 17.45 ska jag ta bussen till Örebro:) Längtar verkligen tills jag får träffa familjen! har ju inte sett dem på över 1 vecka:) på Lördag ska vi fira Alva, hon fyller 2 år!! jag har köpt jättefina presenter som jag tror hon kmr bli glad över! ska försöka ta lite bilder, så kan ni få se;):) nu ska jag läsa kurslitteratur och om ett tag keka lite lunch:D

ses

Pretty segt!

Allt känns ganska segt idag. Var på Avslutningssittningen igår med Ida och Sara. Det var väl OK, men tog slut lite för fort. klockan 20 över 11 var jag tillbaka i lägenheten. Kvällen började med aktiviteter lagvis ute på en gräsplätt. aktiviteterna bestod av tårtätning, snörätning m.m. Efter dessa aktiviteter blev det Pizzabuffé, vilket inte smakade helt fel. Sen blev det dokavtagning och sen var det typ slut, men trevligt att träffa folk och komma ut lite. Idag har jag egna studier, vilket betyder att jag sitter inne i min lägenhet och läser.

I helgen var Basse här, vilket var mys! Han kom i fredags kl 7 och då gick vi och köpte pizza:) sen tittade vi på tv och hade det mys. I lördags gick vi en sväng på stan och jag hittade födelsedagspresenter till Alva(systerdotter). Jag använde även husets tvättmaskiner första ggn i Lördags. det gick bra efter mycket trocklande och tryckande på knappar. På kvällen hyrde jag och Basse en film, The bounty hunter hette den tror jag. Kulig film iaf:) Hade tänkt ta massa bilder i helgen, men det blev bara 3, och ingen av dem är på stan, men kan lägga upp dem iaf^^ juste fick besök av min farbror i lördags oxå. det var trevligt:)

Nu ska här läsas om erfarenhetsbaserad kunskap!!

ses






Fredag!

Idag är det fredag. Min dag började klockan 10 i skolan, egentligen började den vid klockan 7 då dem började köra igång byggarbetet utanför, men försökte somna om och halvsov till klockan halv 9, då jag gick upp och åt min frukost som bestod av rallymacka och te (för er som inte vet vad en rallymacka är, så är det en macka med stekt ägg). Väl i skolan hade vi först Biblioteksinfo till kl 11 och sen ledigt fram till kvart över 1 då föreläsningen började. Åt under denna timma min matlåda. blev så glad imorse när jag öppnade frysen och tog fram en av mina matlådor och upptäckte att det var mammas lasange!!! gott!!!  Föreläsningen kändes ganska värdelös, då dem tog upp massor av saker från litteratur vi redan läst. om ca 2 h kommer min Basseman hit och då ska vi köpa pizza. det var typ apalänge sen! känner att detta inlägg handlade väldigt mycket om mat, men men^^ iaf ngt att skriva om. På söndag är det sittning som jag tänkte vara med på. har inte riktigt hunnit vara med på ngt av de andra aktiviteterna i rockieveckorna(nollningsveckorna), men på söndag tänkte jag och min nya vän Ida vara med:) har även inhandlat en t-shirt idag från VIPS,(vår förening)den var tjusig:):) kanske kan ta en bild ngn gång när jag orkar:) ska även försöka ta bilder här i västerås så ni får se vad det är för stad jag bor i:D:D


ses!

enkel studentmat

Jag tänkte ge ett tips på en god rätt som går fort att göra, och man behöver inte jättemycket ingredienser:) egentligen är det väl ingen studentmaträtt, utan vem som helst kan laga den, men den är mkt god!

Det som behövs är:
ris
fetaost
chorizo
majs
paprika
champinjoner
(man kan ha vilka grönsaker man vill, detta är det jag hade idag, man kan även ha annat än korv, men jag gillar korv)

det man gör är att koka ris, medans det kokar steker man korv, svamp, majs och paprika. när riset har kokat klart smular man i fetaosten och rör. när detta är klart, häller man i det stekta i riset. blanda om och servera med valfri sås. jag tog cremefraishe med italiensksalladskrydda i, vilket jag tkr är väldigt gott:D

hoppas detta kanske kan vara till hjälp för dem som inte vet vad dem vill laga:D skickar med en bild på mitt resultat:D


mumma

kärleks te utan min kärlek

Då sitter jag här själv i Västerås i min ensamhet och dricker kärleks te. känns lite patetisk att dricka kärleks te när min kärlek inte ens är i samma stad, bara för att jag hoppades att det skulle kännas som om han var här.

nu ska jag glo på tv

ses


Az hej tad kam<3


Västeråsare!!

Nu är jag Västeråsare! Är stolt över min lilla lya:D:D thehee här kmr lite bilder!


hall

Kök

mathörna i mitt vardagsrum/kök/sovrum

sovhörna






AWESOME!

ses

RSS 2.0