mat, wildberries cider och Vinter vit!!

hade en mysig dag på stan med Basse igår.. köpte mig en fin mössa! kan visa senare, för jag tkr den är ganska jätteawesome! Igår lagade jag thaicurry med kyckling till basse och mig. det blev lyckat:D:D Denna dag börjades med frukost och film, sen vare tvättid, vilket var behövligt:D efter tvätten blev det en sväng till Västerås Walmart (coop extra) XD Nu har vi precis lagat smarriga hamburgare och sen ikv blire mys med choklad framför ngn film.:D

ses


mummsig kyckling-tahicully med lis

Wildberrie cider i mina fina rosa glas som jag fick av frida på studenten + god choklad

minttabletterna som basse fick av mig här om dagen:D


The Big Bang Theory

Jag och Basse tittar på The Big Bang Theory, ganska så jattekul:) Basse kom till mig igår (torsdag). han mötte mig vid mälardalens högskola och han hade en bukett rosor med sig till mig.. aww<3<3 soet är han! När han hämtat mig gick vi en sväng på stan och sen köpte vi pizza:) mumma..

idag har jag vart en sväng till skolan för lite förberedelser med gruppen inför semenariet.:) när jag kom hem hade jag strömavbrott.. kul.. detta strömavbrott varade i ca 5h.. byggarbetarna hade kapat ngn kabel, de klantiga satarna.. jag och basse har precis grejjat lite (jag lagade mat, basse diskade) samt kekat sparregherrikörreferri.. mumms:D:D:D ikvll ska vi på bio:D ska se The Social Network.. den verkar bra:D

ha det bäst!
ses


mina fina blommor.. snygg vasXD

basse diskar

min sparregherrikörreferri med majs:D


Tisdag

Idag känner jag mig bättre, inte alls lika ont i halsen. te och halstabletter gör susen:) idag har jag egna studier, vilket betyder att jag inte behöver gå till högskolan. Men jag ska ändå gå dit och skriva ut, vill inte öppna dokumentet på min dator, då personen som skickade dokumentet troligen har virus^^ ska förövrigt läsa lite kurslitteratur, städa och diska. Kanske tar mig en sväng på stan oxå, får se... Ska även försöka lägga upp bilderna från modevisningen och se om det fungerar idag:) ha det bäst!! 

ses


suddig bild^^ men ska försöka få tag på bättre sen.




Hemma i västerås

kom hem till västerås i morse. skulle ha grupparbete kl 10.15 trodde jag, då några i gruppen sagt det, men dem hade tydligen ändrat det till 9.15 i fredags, när jag inte var där, så jag kom lite försent^^men det gjorde inget^^ i övrigt känner jag mig inte riktigt på topp. vet inte riktigt vad det är, men känner mig inte hundra:( På fredag tror jag att basse kmr till mig=mys och ngn helg snart ska mor och syster komma och hälsa på, då ska vi ha tjejdag!! det blir massa kul. gick ju modell för strandbergs i torsdags, vilket var massa kul. fick ett presentkort som tack, vilket jag spenderade i en ny jacka. var dessutom 25% i hela butiken, så köpte ett haösband oxå, allt gick på 173 kr totalt= jag mycket nöjd! har några bilder, som inte är så bra, som jag tänkte lägga ut, ska försöka få tag på dem som fotografen tog. :) nu ska jag köpa halstabletter och sen läsa lite inför semenariet på onsdag.
ses
går inte att ladda upp, får ta det senare

Hälsa till Nangiala från mig!!

R.I.P Flex!!<3<3<3<3<3

Älskar dig Basse!! Du är bland det finaste jag har!!<3

547.5 dagar, 18 månader, 1,5 år!!

Idag har jag och min basseman vart tsm i 1,5 år!!!! KÄRLEK!

When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops
and stares for a while.
Cause boy, you're amazing just the way you are.

(L)




4 saker som gör mig glad!

basse var hos mig förra veckan, vet inte om jag har nämnt det. det var iaf mys! i torsdags efter mitt semenarium åkte vi till örebro. På fredagen var jag till tandläkaren och sen var jag och basse barnvakt till underbara Alva! på kvällen gick vi på bio. såg I rymden finns inga känslor, den var kulig:) I lördags målade jag och sebastian i hans rum, det blir vitt och fint:) sen åkte vi på kalas till Oskar (basses kusin) och söndagen målade vi lite igen och sen åkte jag tbx till Västerås. Ska stanna här tills på onsdag.

Jag har fyra saker att berätta som gör mig glad!!

1. Jag ska bli moster igen:) Kristin ska få en liten bäse, planerat den 25 april(Armitas födelsedag)!
2. Jag ska på torsdag gå modell, haha lilla jag ska gå modell för strandbergs och det ska bli sperkuligt, då jag aldrig gjort det förut:):)
3. Jag har en underbar familj som jag får träffa snart!
4. Jag har en underbar trollgubbe i Pennybridge som jag får träffa på onsdag!

haha:) ses!


basseman

diggar mina nya byxor thehee


(L)

http://www.youtube.com/watch?v=tmPO30zOQ48

(har fortfarande inte fattat hur man gör en ruta, så skickar länk ist^^)

Har inte riktigt fungerat som jag vill!

Har inte kunnat logga in på blogg.se, så har därför inte kunnat göra ngt inlägg. Idag är det Måndag och jag har idag kommit hem till Västerås. Denna gång behöver jag inte känna mig ensam, då Basseman är här och gör min sällskap. Åkte till Örebro i torsdags. Basse kom och mötte mig vid resecentrum, sen lånade vi mor och fars bil och begav oss till Universitetet för att lämna tbx lte böcker jag lånat. När det var fixat åkte vi och lämnade tbx bilen hos mor och far på jobbet och sen begav vi oss till fots hem till Basseman. Han har flyttat till ett hus med sin familj i Adolfsberg (brevid Elon). I fredags var jag på lagfest (för det splittrade orangea), inte med Kfum, utan föredetta hovsta. Kvällen började hos Crille(coach) med mat, dryck, prat och lekar. Vid 11 begav vi oss till strömpis. Det blev en mycket trevlig kväll med massor av dans och skratt;) i lördags åkte jag till stugan med mor och far och igår kom alva, lollo och basse hem till oss och kekade  mat. Nu är jag alltså tbx i Västerås, men åker till örebro igen antagligen på torsdag, då det på fredag är dags för tandläkaren och barnvaktning. Aidan fyllde btw 2 år igar! GRATTIS!!<3 Nu ska jag plugga lite innan Basse ska laga mat åt mig (A):)

ses

GRATTIS MOSTERS ÄLSKLING!!<3

RSS 2.0