mammas dag!

i dag är det mammas dag och jag hade praktik, så kunde inte fira henne, men min syster fixade present från oss:) Praktiken går bra och jag trivs massa bra:):) snart kommer min basse och myser med mig:)
en bra låt!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lMrCW07XBS8&feature=relmfu
ses!

praktik

har börjat praktiken nu, är på ett äldreboende med dementa här i västerås och jag trivs jättebra:) kanske nämnde att jag fick VG på anatomitentan, jag klarade även läkemedelsberäkningen(man måste ha alla rätt) och farmakologitentan klarade jag oxå:) Nu återstår bara praktiken och det hemprov som följer med sen är jag klar för denna termin! känns overkligt att jag redan gått ett år! Nu ska jag lämn postnycklarna på ett kontor för vi ska få nya postnoxar, efter det ska jag hem till Elin där även Mimmi kommer hålla hus:) vi ska ha lite mys och sen ska vi på photoshoot och efter det blir det sittning:D massa kul. Imorrn åker jag till boeön och spelar innebandy med skollaget, vilket oxå skabli superkul!!
nu måste jag kila, men ger er här en låt sjungen av en mkt talangfull 11 åring! :D
http://www.youtube.com/watch?v=DrzGHgmG3y4&feature=relmfu
ses!!

Systerson och VG

Igår den 3/5 fick jag en systerson till! Han heter Evan Clifford Olof Preston och vägde 7 pound 5 ounce, vilket motsvarar ca 3300g. Han är ybersöt och jag är världens lyckligaste auntie!!! Fick även mitt resultat på anatomitentan. Jag trodde att jag skulle få g, men fick VG!!! Gårdagen blev alltså en bra dag, önskar bara att min basseman inte var i Ängelholm, utan att han satt hör brevid mig ist! valborg blev mysigt. på fredagen kom jag till örebro, där sebastian och hans bror mötte mig. Resten av fredagen bestod av mys och vi tog det bara  lungt. På lördagförmiddag åkte vii en sväng till mediamarkt, stadium outlet, stadium och elgiganten. Köpte mig ett par fina röda tygskor och ett par rosa till systrami, men hon kunde inte ha dem, så nu har jag ett par röda och ett par rosa. på kvällen lagade jag och basse en god middag till oss två, då vi var själva hemma och vid halv 8, åkte vi till ringstord och spenderade lite tid med min syster, hennes man och min systerdotter=mys. Vid 9 beggav vi oss hem och spenderade resten av kvällen framför tv med loka och lite chips:) söndagen började med en långpromenix och basse lärde mig att slå och sparka på boxningssäck:) det var massa kul! Vi har gjort en deal att inte äta snask på vardagarna och att vi de dagar vi inte tränar ska gå en långpromenix.  


Idag står plugg, tvätt, disk, damsugning, promenad och en sväng på stan på schemat. Dags att fortsätta plugga, så att jag hinner med det andra^^

ses!


Evan, endast ngn timme gammal!

min och basses mat! cremecheesefyllda köttfärsbiffar lindade i bacon med bbq potatis, majskolvar och kall sås gjord av mig:) den är jättegod och går att ha till många maträtter. man tar bara creme fraiche och sen blandar det med italiensk salladskrydda!!


RSS 2.0