kär!

Helgen var bra. Den spenderades i Örebro tsm med mor, far och lovisa. Åkte hem efter tentan, som förövrigt känns okej. återstår att se^^ jag, mor och far hade en lugn fredagkväll med god mat (tikka masala och nanbröd) jag hade även en liten godispåse som jag och pappa delade på:)
På lördagen pluggade jag på morgonen inför tentan nu på fredag, vid halv 3 kom mor och far och vi åkte till stugan=massa mys. vi åt god mat och tog det bara lungt. Söndagsmorgonen och förmiddagen spenderades i stugan, med promenix och god frulle. var hemma i hovsta vid 1 kanske.  Vid 2 tog jag bilen och åkte till familjen call för att hämta Lollo. Vi åkte till marieberg för att köpa present till far. Hittade det vi sökte och jag fick även med mig en ny skolväska. hann träffa lilla Alva en stund oxå, hon hade feber:( min sötnos.
Den 4 februari (om 2 veckor) åker jag till UK! lr rättare sagt jag och mamma! ska få träffa familjen Preston. första ggn på många månader!! Åhh är så glad!
Idag träffade jag världens bästa Fartun. Hon har börjat på sjuksköterskeutbildningen på samma skola som mig! fast hon är ju en termin efter, men det var massa mys att träffa henne! vi skulle träffas vid 2, så innan jag skulle träffa henne gick jag på stan och jag blev kär. Fullkomligt förälskad, förälskad i ett par skor^^ åh jag vill ha dem! men de var ganska dyra:( kanske när man får studiebidrag, det återstår att se:D:D thehee
nu ska jag kolla på tv och kanske läsa igenom tentamaterialet.
ses!

tidsfördröj/paus i pluggandet

LISTA

Året
Hur har året 10 varit för dig?
Det var väl bra:)
Bättre än förra året? vet inte.. både bättre och sämre tror jag^^
Har du träffat några nya vänner? Ja:) flyttade till Västerås och lärde känna några goa prickar:)
Någonting du aldrig kommer glömma? studenten kanske:P
Har du flyttat under/i år? ja
Har du hittat en ny låt som du älskar? massor
Isåfall vilken? pack up, fuck you, etc.
Har du druckit alkohol? ja
Har du kysst en främling? nej 
Har du haft sex med 2 personer eller mer? nej

Kärlek
Hur har din kärlek varit iår? Den har flödat på bra!
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej det har jag inte:P

Sorg&hämnd
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? Ja min farmor:( <3
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej bara på låtsas^^
Varit i slagsmål?nej

Personligt
Har du gjort någonting du ångrar? Hm.. tror inte det.
Isåfall vad? ?
Har du skämt ut dig? Tror inte det^^ inget allvarligt iaf
Har du ljugit för en vän? Nej inte vad jag kmr ihåg
Har du varit ute en hel natt? Beror på vad som menas med en hel natt^^ blev väl ganska sent på studenten tror jag, samma med nattinnebandyn.
Har du blivit tagen av polisen? nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja <3
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? japp

Skolan&fritiden
Vilken skola går du på? Mälardalens högskola, sjuksköterskeprogrammet
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej inte vad jag kan minnas:P
Hatar du någon på din skola? nej
Har du gjort något framsteg? framsteg gör man väl hela tiden? 
Haft alla rätt på ett prov? inte detta år.

Vänskap
Har du träffat nya vänner? Jaaa
Har du förlorat en vän? Förlorat vet jag inte, men tappat kontakten
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? nja, det vet jag inte om jag kan påstå.
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej
Har du haft en relation med en vän? inte på kärleknivå, men vänskaplig relation:P iof är jag ju vän med sebastian och han är ju min pojkvän^^
Har du många tjejkompisar? Lagom:)

muffins!

Idag har jag pluggat, varit en sväng på stan, lagat mat och bakat muffins! de blev jättefina:) har inte smakat än, men hoppas de blev goda oxå:P här kmr blider på min lunch och på mina muffinsXD i brist på annat^^


pitabröd fyllda med tacofärs, grönsaker, guacemole och salsa:)

mumma

tjusiga va?

Like the first time!

And still you keep on giving me goosebumps
Everytime you touch my neck
And did you know boy
Just how bad my toes curl
When the end of our fingers connect
Real talk
A houndred and ten
When you smile
I'm reaching for oxygen
When your lips lean into mine
I'm feeling like the first time

Like the first time
It's heart over mind
And it feels
Like the first time
It's heart over mind


2h

om 2h går mitt tåg till Örebro! ska bli mys att träffa familjen igen:) Imorrn fyller Mc nuggets (basses bror marcus) 20 år, så då är det kalas:)det ska bli kuligt! Tror jag och lollo ska till uk i mars oxå:) har int ebokat ngt än, men vi vill gärna åka dit innan bebisen kmr:) saknar min syster! saknar mitt systerbarn!

nu ska jag gå ned med soporna och sedan plugga lite innan det är dags att dra sig mot tåget:)

ses!

Onsdag

Idag har jag varit i skolan. Började 9.15. fick sova till halv 8, för idag började dem senare att bygga och inte som i måndags, då de började vid klockan 6! Slutade vid 2, då gick jag,tina,sibel,nathalie och linnea och fikade lite:) När jag kom hem pluggade jag lite och sen lagade jag hemmagjord pizza:D mumma:D nu ska jag äta lite fruktsallad och kolla på tv:)

ses

thehee

ville bara tala om att jag lever! har inte skrivit på ett tag^^ har dels inte gått att logga in och sen har jag inte orkat. Har spenderat mesta delen av min "ledighet" dvs egna studier, i örebro. pluggar inför tentan i anatomi och histologi den 21 januari. Julen var mysig, likaså nyår. fick fina presenter och mycket kärlek. började julen genom att vakna i Hovsta, runt 12 tiden kom familjen call ( syster lovisa, systerdotter Alva och systers man Thomas) sen kom även Lisbeth (thomas mor). Vi åt julmat, öppnade lite presenter och vid 3 tittade vi på kalle/halvsov^^. När kalle var slut kom tomten och hälsade på, sedan öppnade vi presenter. vid halv 5 kom basseman:) när vi öppnat klart alla presenter åkte jag och basse till hans mormor och morfar, där släkten Gustafsschiöld(stavning?) befann sig, blev mys med lite paketöppning och fika:) Sov hos basse.

den 25 släppte basse, hans bror och mor av mig hemma hos mig vid 9, då basseman och bror skulle jobba i sthlm:) han är duktig. får inte glömma mammas goda kalkonmiddag den 25! hon är best på kalkon!
den 29 var det NV3A utgång vilket var massa kl och mys! superkul att träffa alla och det måste göras om snart!!!
nyår firades hemma i Hovsta tsm med mor, far, familjen call och basseman! vi åt 3 rätters, där familjen call stod för förrätt, mor för varmrätt och jag för efterrätt. Förätten var en skagentoast=supergod, varmräten oxfile, potatisgratäng och hemmagjord rödvinsås=supergott och till efterått hade jag gjort en cheesecake med smält choklad på=supergott:) Basse skulle egentligen jobba på nyår, men fick ist ha jour, så jag fick mig några nyårspussar iaf:)

resten av "julledigheten" har jag pluggat och umgåtts med vänner och kärlek. igår(9 januari) skjutsade mor och far mig till västerås. hade så mkt grejjor + att vi ville ha mysdag tsm:) pappa hjälpte mig ställa min nya tv(julklapp) på rätt plats och jag kopplade i min nya blueray som jag köpt. När detta var klart tog vi oss en sväng till IkEA samt Coop Extra. hittade lite smått och gott, så nu är det jättefint i min lägenhet.

idag har jag varit i skolan. nu ska jag plugga lite och sen kanske gå en sväng på stan:P får se vad som händer. kmr lite bilder oxå:)

ses


innan klassutgång

basse och jag åkte skrillor

ny hänglådegrejjimojja= mer plats i garderoben

ny tv (julklapp från mor och far) och hjärtat på väggen fick jag av lisbeth:)

ny hylla på badrummet:)


RSS 2.0