30 september

"ledig" idag=plugg. vaknade rätt sent, rätt seg, tog på mig mina nya promenadskor och bar mig ut på promenad, kände mig inte lika seg när jag kom tbx. Nu har jag pluggat lite, samt ätit lite mat. Igår fick jag lära mig sätta PVK(dropp), KAD(kateter) samt buta trevägskranar och rengöring av en CVK(central venkateter) :) På kvällen bar jag och sebastian oss iväg mot hammaren och Linneas nya lgh! Andrea(lodan pojkvän) var här från italien, så vi had en liten dubbeldejt och andrea lagade god pasta åt oss:)

imorrn ska jag, basse och fredrik kolla på svenska rallyt i Nora:D ska bli kuligt!

nu ska jag diska, damsuga och plocka lite så det är fint när jag kmr tbx på måndag!

hittad elite gamla bilder jag tänkte lägga upp:)


jag och lodan åkte longboard en sommar


thehee

Tentan avklarades i fredag. hur det gick får vi se, men det var verkligen en mördartenta! 13 sidor och 43 frågor lång på 3h! denna vecka och kommande vecka har vi det lite luugnare  i skolan, med läkemedelsberäkning och en hel del praktiska moment. efter dessa 2 veckor, kmr 4 veckor med intensivt pluggande igen, men det vill jag inte tänka på nu!

idag har jag köpt nya promenadskor. Hade turen att just de skorna jag ville ha var på extrapris och sedan när jag skulle betala, tänkte jag att jag skulle skaffa medlemskort. När jag sedan skulle betala berättad kassören att jag fick 10% rabatt på köpet, bara för att jag blev medlem:D verkar vara min turdag, för när jag kom hem hade jag fått ett brev i brevlådan om min kommande lön och jag blev positivt överraskad:D:D

har även skaffat en till tagg till porten, och jag var inställd på att hyresvärden skulle vara snorkig som vanligt och neka mig en tagg till, men hon som hade hand om det var på semester och hon som tog hand om det under tiden var supergullig och snäll:D

Ikväll ska jag och ngra vänner gå på bio:) men innan dess ska jag städa lägenheten och ta en promenix i mina nya skor!!!

ha det bäst!

ses


Suck!

har tenta på fredag.. massor att plugga in med för lite tid! idag hade vi semenarium, men lärarna var sjuka, så vi fick göra som vi ville... värdelöst.. har inte så mkt att skriva.. kmr bara bli gnäll om jag fortsätter, så återkommer efter fredagen och tentan.. måste plugga nu! ha det bäst!

ses!


Suck!

har tenta på fredag.. massor att plugga in med för lite tid! idag hade vi semenarium, men lärarna var sjuka, så vi fick göra som vi ville... värdelöst.. har inte så mkt att skriva.. kmr bara bli gnäll om jag fortsätter, så återkommer efter fredagen och tentan.. måste plugga nu! ha det bäst!

ses!


cancer!

http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU&feature=player_embedded#at=310

en tanke till alla med cancer, alla med cancersjuka i sin närhet och alla som behöver en tanke!

Nionde September

jag och basse hade en underbar semestervecka i cypern. Vi solade och badade varje dag och hade det bara mys och skönt! Nu har skolan börjat och det var full fart på en gång. Patofysiologi är ämnet, dvs. sjukdomslära. Massor att ta in på kort tid, men vi ska även få lära oss att ta blodprov, sätta i kateter etc... förra helgen var jag, syster, mor och far i Uk och hälsade på familjen Preston samt var på Evans dop, jättefint dop och evan är en jättefin bebis. Han skrattar åt allt!

min dag idag började med plugg och sedan åkte jag till stan för att kolla på en tröja jag hade sett, men tkte den var lite dyr. idag hade de den på mer rea än förra gången, men nu fanns det såklart inte ngn i min storlek. fanns bara XL och XXL lr XS, men jag har ingen av dessa stolekar, så får försöka hitta ngn annan tröja som liknar den.

nu ska jag forsätta mysa här i stugan;D lägger upp ngra bilder från cypern oxå:)


jag och basseman en av kvällarn

en drink på balkongen och havsutsikt.

basse på beachen:)

löv


RSS 2.0