flytta imorrn lr?

känner mig som ett mindre nervvrak. Kanske flyttar imorrn, beroende på om Kosmos hör av sig, annars flyttar jag in senast den 1, lr ja jag får nycklarna den 1, men mor och far jobbar ju till kl 6 så det kanske blir till nästa helg. Detta innebär att jag måste pendla i en vecka då skolan börjar på måndag = smått panik. Som tur är var jag och Basse i Västerås i onsdags och checka läget. parkerade utanför mi blivande lägenhet(vilket kanske inte var så smart ,då parkeringen kostade 20 kr i h^^) sen gick vi en sväng på stan. Det kändes som om jag bara virrade runt, men varje gång jag kände mig som mest lost, såg jag min blivande lägenhet^^ så hem kmr jag iaf när jag går på stan. När vi kekat lunch tänkte vi ta en sväng till min blivande högskola. Jag sa: vi ska gå rakt på vasagatan, så hittar vi (hade sett det på en karta), så vi gjorde som jag sa, men problemet var att vi gick åt fel håll, så vi kom till stationen och stadshuset ist XD vi hittade iaf högskolan till slut, bara 10 min gångväg från mitt nya hem. Känns spännande och läskigt på samma gång! snart ska kanske mamma och jag åka och köpa det sista som behövs till lägenheten, sen i eftermiddag ska jag hänga med min syster Lovisa och hennes dotter Alva:D det blir mys!

pratade med Basse igår och berättade att jag behövde lite Go, nu ska han kanske söka till högskola han oxå. om ngn vecka ska han iaf på utbildning med jobbet! that's GROOL!!

ps. I luve yo ds.

ses!


Här är mitt blåa lägenhetshus!!

ser ganska fult ut utifrån, men det är fint invändigt:D

18/8

Dagen började ju bra. Pappa skulle besikta bilen. Han hade tid vid 20 över 8, åker dit, men har tydligen för liten reg.skylt och måste då åka hem och byta. När han kmr tbx har dem ingen tid förrän vid 9. Problemet var bara att pappa hade en kund vid halv 10, så då åker mamma och jag dit, för att mamma ska byta av honom. Jag och pappa åker iväg till jobbet, men när vi kmr fram inser vi att mamma har jobbnyckeln. Pappa får åka tbx till bilprovningen och hämta dem och jag får stå kvar vid jobbet och vänta på att kunderna ska komma^^

När mamma sen kmr till jobbet får jag åka hem med bilen (har bara en parkering på stan) så nu är jag hemma och har vart det sen halv 11. Jag håller på att packa ner delar av mitt rum i flyttkartonger. känns konstigt, men spännande på samma gång:):) nu ska jag fortsätta packa.

ses


RSS 2.0