Crash!

Idag crashade jag. Jag bröt ihop helt enkelt.. har inte kunnat sovit så mkt inatt, pga ont i magen och det var droppen för att min hårddisk skulle crasha, men som tur är har jag ju min Basseman och familjen som kan bygga upp mig igen<3 kärlek till dem!! nog om det. igår var det lagfest vilket var mkt kuligt:) nu kmr ngra bilder=)

 
min sötunge


min söte man<3


min söte mans ena vovve


Basse hjerta Kajsa=sant

Det ville inte fungera

Skrev ett inlägg för en vecka sen, men det ville tydligen inte komma med^^ det jag skrev var iaf att jag fyllt 19 år och att sebastian fyllt 21 år:) sen skrev jag att jag var klar med mitt PA vilket jag är glad över...:)

Annars har det väl inte hänt så mkt.. jo mitt lag ska läggas ned så måste välja mellan att gå till Kfum lr att starta nytt i Lillån.. har lite beslutsångest, men det löser sig nog:) Imorrn har jag och Sebastian varit tsm i 1 år<3<3

ses


påsk

en hel vecka har snart gått med ledighet. tiden går för fort. Jag har inte gjort ngt speciellt under veckan, förutom att jag har skrivit min projektrapport och vart med Sebastian hela veckan.:) imorrn åker jag till UK och hälsar på min storasyster samt hennes barn. det kmr bli superkul!!! nu ska jag lägga in lite resemusik på ipoden och sen sova om ett tag:)

ses



snart har jag och min basseman vart tsm i 1 år för er som ville vetaXD


RSS 2.0